15 Şubat 2013 Cuma

"Kiralık Dağ Evi" Dolandırıcılığı

Bu hafta sonu için bir kar tatili yapmaya niyet ettik. Gök'ün, internetten bulup fotoğraflarını gönderdiği Kartepe'deki dağ evi şahane görünüyordu. Grup ayarlandı, planlar yapıldı, gecelik 170 avro olan ücret EFT ile sözde ev sahibine yollandı. Bugün tekrar telefon edilen evi kiralayan emlakçı olacak vatandaşın telefonu ol açmaması üzerine isim ve telefonu google'latan Gök, sahtekârlara para kaptırdığını anladı. Verdiğimiz paraya mı, planlarını değiştirip bize katılacak insanlara mı, kar tatili hevesimizin kursağımızda kaldığına mı yanalım bilemedik.

Bir de üç çocukla üç ailenin 2,5 saat yol gidip orda bunu öğrenmesi de vardı. Neyse ki bu olmadı.

Umarım kiralık dağ evi diye arama yapanlar önce bu veya şu bloga ya da mağdurlar grubuna uğrarlar da başka insanların paraları bu pisliklere gitmez. Bizim görüştüğümüz üç kâğıtçının adı Murat Yılgın nosu  0536 658 30 fakat verdiğim bağlantılara bakarsanız pek çok ad ve telefonla bu işi yaptıklarını göreceksiniz. Dikkat!

6 yorum:

  1. 05075425218 bu da diğer bir dolandırıcı telefon no.su

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. irfan bey merhaba; bu telefon numarası ile 3 hafta önce görüşüp rez. yaptırdık. yaşadığınız magduriyeti paylaşabilir misiniz?

      Sil
  2. mağdur olanlar yazabilirmi

    YanıtlaSil
  3. mağdur olanlar yazabilirmi

    YanıtlaSil
  4. mağdur olanlar yazabilirmi

    YanıtlaSil
  5. mağdur olanlar yazabilirmi

    YanıtlaSil