10 Ekim 2011 Pazartesi

kız arkadaşlar

içten içe bildiğim halde bilmezden geliyor, hiç olmayacak gibi devam ediyordum. bir gün yalnızlık duygusuyla sarsılmayacak gibi,Gök adamımla güzel geçen günler, akşamlar, hafta sonu buluşmaları beni hep bu düzeyde tutacak gibi düşünmek işime geliyordu. ancak...

geçen hafta gelen soğuk algınlığı ve grip dalgası her zamanki gibi duygulanım rüzgârını da getirdi başımda estirdi mi. okul tatil, hava güzel mi. gönül gezmek dolaşmak, para harcamak ister fakat asıl zevki verecek olan kız arkadaşı aramaz mı.

can ciğer Nar, yanındaki güzel melek,Ankara Özlem'i, derken katmerlendi özlem ve yalnızlık duyumsaması. uzak olmak ve telefonla bağlanmak canımı sıktı fena halde. gözlüğün arkasından döktüm bir kaç damla yollarda. içim ezildi. vs.

ruhsal gölgem Beste,vefalı Esuş, kara üzüm gözlü Özge, dingin Azize,sevgili güzel kız arkadaşlarım, hepinizi çok özlüyorum ve yakınımda yamacımda olmanızı deli gibi istiyorum. yerinizde rahat, huzurlu ve mutlu olun ama n'olur isteyince bir çay içebilsek, hazırladığımız yemeği birlikte yiyebilsek, alış veriş yaparken dertleşsek be!

fizÎken uzak ya da yakın, iyi ki varsınız. sizi seviyorum. ama yine de yakınlaşın ya! şş İstanbul'a gelen yok mu??

4 yorum:

  1. :(((( seni seviyorum, kanatlarını benden uzaklara çırpmış olsan da, kalbim kadar yakınlarda cıvıldaman "kuşum" benim:) Başka da kimseye kuşum demedim:D

    YanıtlaSil
  2. günlerdir tanelerini dökmeye hazır narı fazlaca zorlamakta bu hasret söylemleri. teselli cümleleri kuramayacak kadar paylaşmaktayım canım yokluğunun sancısını... ancak elbette fiziken uzağımda olsan da, ruhen hep yanıbaşımdasın iyiki!

    YanıtlaSil
  3. doluya mı bakayım boşa mı?
    daha fazla zaman geçirmeliydik, daha fazla gezmeli, daha fazla gülmeliydik, daha fazla konuşmalı, daha fazla bişeyler yemeliydik... ama bunları hiç de yapamayabilirdik, hiç tanışmamış da olabilirdik.
    Bostancı dolmuş kuyruğunda sen baştayken ben en sonda olabilirdim. Sabah 7.30 vapuruna sen koşa koşa yetişirken ben yürüdüğümden kaçırmış olabilirdim.
    iyi ki kesişmiz yollarımız.
    bir güzel şey var ki hala terliklerimle sana gelebilecek kadar yakınımsın, yakınımdasın.

    YanıtlaSil
  4. Gölgem, kuşunun kanatlarıyla ilgilen biraz yoksa yabanileşecek :)

    Nar, senin tanelerini severim ben tek tek. Eksik olma hiç.

    Özgecik, biraz daha erken gelseydin be keşke. Ama iyi ki ablacık olabildim sana, iyi ki üzüm gözlerinle sıcak aıcak bakıyorsun bana :)

    YanıtlaSil